Stafaband Download Lagu MP3 Terbaru

Elsa Safira Adella - Kalah Cepet Cepat, Mudah dan Gratis








Lirik Elsa Safira Adella - Kalah Cepet :

Sepet ning pinggir embong

Kalah cepet di saut uwong

Telat ngomong tresno

Cintamu di gondhol wong liyo


Nelongso rasane

Sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem

Yen wis getun sambat kalih sinten


Abote nyonggo tresno

Mung di simpen ning njero dodo

Ungkap tresno rasane bimbang

Amung bantal tak sayang-sayang


Suwi yen tresno kowe

Jebul wis ono sing nduwe

Ora ngiro lan terbayang

Kalah cepet tresnomu ilang


Tresno tak terbalas rasane loro

Mergo sing tak tresno milih wong liyo

Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati

Nganti bantal tak sayang-sayang

Jebul tresnomu di gondhol ilang


Tresno tak terbalas rasane loro

Mergo sing tak tresno milih wong liyo

Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati

Nganti bantal tak sayang-sayang

Jebul tresnomu di gondhol ilang







Jangan lupa untuk bagikan
Ke teman-teman kalian ya❤️