Stafaband Download Lagu MP3 Terbaru

Dela Poyz - Kalah Cepet Cepat, Mudah dan Gratis








Lirik Dela Poyz - Kalah Cepet :

Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten


Ngopo sing nyonggo tresno mung disimpen ning njero dodo

Ngungkap tresno rasane bimbang, amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe, jebul wis ono sing nduwe

Ora ngiro lan terbayang, kalah cepet tresnomu ilang


Tresno tak terbalas rasane loro

Mergo sing tak tresno milih wong liyo

Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati

Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresno digondhol ilang


Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten


Ngopo sing nyonggo tresno, mung disimpen ning njero dodo

Ngungkap tresno rasane bimbang, amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe, jebul wis ono sing nduwe

Ora ngiro lan terbayang, kalah cepet tresnomu ilang


Tresno tak terbalas rasane loro

Mergo sing tak tresno milih wong liyo

Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati

Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresno digondhol ilang


Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten


Sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten







Jangan lupa untuk bagikan
Ke teman-teman kalian ya❤️