Stafaband Download Lagu MP3 Terbaru

Yeni Inka Feat Fendik Adella - Om Adella - Rondo Kempling Cepat, Mudah dan Gratis








Lirik Yeni Inka Feat Fendik Adella - Om Adella - Rondo Kempling :

LK :
Ndak pundi mbak ayu bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae ora numpak taksi
Dewean opo ora wedi
Timbang nganggur kulo gelem ngancani

PR :
Kleresan mas alias kebetulan
Blanjane kathah rodo kabotan
Yen purun mas enggal-enggal ngrencangi
Tekan omah mangke kulo opahi

LK :
Ee…tobil wong legan golek momongan
Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan

PR :
Ampun gelo mas sampean ampun kuciwo
Kulo rondo anyaran ditinggal lungo

LK :
Awan-awan lungo blonjo
Ning pasar pahing wing-wing….
Prawan rondo kanggoku
Ora patek penting

PR :
Ning Semarang Mas..
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo







Jangan lupa untuk bagikan
Ke teman-teman kalian ya❤️