Stafaband Download Lagu MP3 Terbaru

Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Rondo Kempling Cepat, Mudah dan Gratis








Lirik Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Rondo Kempling :

Ndak pundi mbak ayu bade tindak pundi

Kadingaren tindak wae ora numpak taksi

Dewean opo ora wedi

Timbang nganggur kulo gelem ngancani


Kleresan mas alias kebetulan

Blanjane kathah rodo kabotan

Yen purun mas enggal-enggal ngrencangi

Tekan omah mangke kulo opahi


Ee…tobil wong legan golek momongan

Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan


Ampun gelo mas sampean ampun kuciwo

Kulo rondo anyaran ditinggal lungo


Awan-awan lungo blonjo

Ning pasar pahing wing-wing….

Prawan rondo kanggoku

Ora patek penting


Ning Semarang Mas..

Tuku gelang karo anting-anting

Jo sumelang yo ben rondo

Dijamin kempling..







Jangan lupa untuk bagikan
Ke teman-teman kalian ya❤️